Chicago Bears Mencari Rehat lwn. New England Patriots di ‘Monday Night Football’
toto

Chicago Bears Mencari Rehat lwn. New England Patriots di ‘Monday Night Football’

Minggu ke-7 NFL berakhir dengan pertarungan antara dua pasukan tanpa Data SGP kejayaan besar setakat ini. New England Patriots (3-3) menjadi tuan rumah kepada Chicago Bears (2-4), kerana kedua-duanya bergelut untuk mengetahui siapa mereka tahun ini.

Chicago Bears QB Justin Fields
Chicago Bears QB Justin Fields mendapat hantaran terhadap Komander Washington. The Bears menghadapi lawan yang sukar di New England Patriots pada “Monday Night Football.” (Imej: Getty Images)
The Patriots, yang masih diketuai oleh Bill Belichick, masih cuba mengembangkan irama tanpa QB Tom Brady, dan telah menemui jawapan dalam rookie yang tidak dikenali Bailey Zappe. Pilihan draf pusingan keempat yang memperoleh minit daripada kecederaan rakan seperempat Mac Jones dan Brian Hoyer, Zappe telah menjawab panggilan itu, memberikan kemenangan kepada Pats menentang Detroit Lions dan Cleveland Browns.

The Bears memecat ketua jurulatih Matt Nagy dan GM Ryan Pace Januari lalu, menggantikan mereka dengan bekas penyelaras pertahanan Indianapolis Colts Matt Eberflus. Dia bermula dengan perlahan, mencatat tiga kekalahan berturut-turut menuju ke Monday Night Football.

Sentiasa Bersedia untuk Tayangan
Kedua-dua pasukan adalah rendah dalam kedudukan. The Pats berada di tempat Togel SDY keempat di AFC East, manakala Bears di tempat ketiga di NFC North. Namun, mereka sentiasa mempamerkan persembahan yang baik apabila bertemu di atas padang.

Beruang Chicago New England Patriots
Moneyline +300 +385
Sebar +8.5 (-110) -8.5 (-110)
Atas/bawah 40 (-110)
Dengan hormat dari Caesars
Kali terakhir kedua-dua pasukan ini bertemu — pada 21 Oktober tahun lalu — New England menang, 38-31. Kedua-dua kesalahan itu terbakar, berulang kali melalui barisan pertahanan di kedua-dua belah pihak.

Walau bagaimanapun, ia adalah tahun baharu dengan pasukan yang berbeza, dan Bears, yang diketuai oleh QB Justin Fields, menghadapi masalah mengenai serangan dan pertahanan. Mereka bergelut untuk memikirkan siapa yang mereka mahu, hanya meletakkan tujuh mata dalam kekalahan Bola Sepak Malam Khamis mereka kepada Komander Washington pada Minggu 6.

The Patriots, sebaliknya, mengalahkan Cleveland Browns 38-15 dalam perlawanan yang menunjukkan bahawa Jones kembali selepas kecederaan buku lalinya. New England mempunyai kekuatan luar biasa pada bahagian serangan dan pertahanan, walaupun melihat senarai panjang kemungkinan gangguan kecederaan hari ini.

Dengan Zappe mengawal, New England telah memperoleh beberapa kemenangan yang menarik. Pemula itu mempunyai 51 penyiapan untuk 596 ela dan empat touchdown. Tetapi kejayaannya datang menentang pasukan yang lebih lemah.

Menghadapi Green Bay Packers, Zappe tidak dapat menghasilkan, walaupun dia membantu mendorong permainan ke OT. Jika Jones keluar hari ini, atau jika Zappe dibawa masuk, QB tahun pertama perlu mencari langkah yang membawanya kepada Pats.

Tepuk Sedia untuk Naik
Kemungkinannya semakin memihak kepada Patriots kerana mereka telah meraih dua kemenangan berturut-turut. The Bears pergi ke arah yang bertentangan, walaupun pertahanan Chicago telah berulang kali menunjukkan bahawa ia mempunyai potensi untuk menjadi hebat jika ia dapat diatur.

Tidak banyak nilai untuk menyokong Pats sebagai kegemaran di talian wang, walaupun Jones atau Zappe muncul. Membawa mereka ke penyebaran Hongkong Prize mempunyai kekuatan. Melainkan Beruang melakukan keajaiban, Patriots harus lari dengan mata.

Over/under berlegar sekitar 40 atau lebih, dan mengambil alih mempunyai potensi. Ia dipukul dalam lima daripada enam perlawanan terakhir antara kedua-dua ini, dan walaupun kesalahan Bears tergelincir, ia masih meletakkan mata.